Winter-een-mas på Spelens hus

Här kan ni se det glada gänget som sparkade igång spelföreningen Terebi ge-mus Winter-een-mas-firande nu vid midnatt. Genom att klicka dig vidare får du veta mer om eventet som just nu pågår i Malmö samt möjligheten att följa det på Twitch.

En av Terebi Ge-mus mest omtyckta och uppskattade event är föreningens Winter-een-mas-firande. Om du vill veta mer om spelarhögtiden Winter-een-mas och detaljerna kring evenemanget kan du klicka på denna länk.

Kortfattat spenderar föreningens medlemmar 72 timmar åt att klara så många dator- och TV-spel som möjligt som inte redan finns uppskrivna på avklarat-listan. Dessutom skall förra årets rekord på 137 avklarade spel försöka slås! Det är fokuserat och samtidigt väldigt kul. Själv skall jag sätta mig ner med Beyond: Two Souls, Brohters och Banjo-Kazooie hade jag tänkt. Om det blir tid över tänkte jag även försöka klara Super Smash Bros, Rock’n’Roll Racing och Wave Race 64.

Något som är nytt för i år är att föreningen även kommer livesända eventet från Spelens hus i Malmö. Det innebär att man visar upp några av spelen som spelas under helgen. Utöver det kommer det även hållas ett event för spelmusikkonserten Joystick 6.0  på lördagen som också kommer sändas live. Jag skall själv hjälpa till för att få sändningarna att bli lite mer snackiga och informerande om spelen som spelas efter bästa förmåga. Så ha gärna Twitch-kanalen på sådär i bakgrunden för att följa skojigheterna.

Om du istället bort i Malmö med omnejd är du varmt välkommen att ansluta dig till oss på Spelens hus som du finner på Ystadvägen 42 (tredje våningen) i Malmö.

Watch live video from Terebigemu on www.twitch.tv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s