Om Pausat

Jag har säkert tusen tankar om spel. Min mobil är proppfylld med anteckningar som ständigt växer. Det går inte ett dygn utan att jag  reflektera kring spel på ena eller andra viset. Jag trycker på min mentala pausknapp, funderar och föreställer mig hur jag kan få min tanke i ord. Därav namnet jag gett den här bloggen. Jag skapar alltid tid för reflektion. Jag kan se något på stan, höra  eller läsa något. Allt kan skapa intryck och tankar. Jag behöver kort sagt en ventil för en bråkdel av alla dessa tankar som ramlar in i min hjärna.

Även om Pausat.com inte är tänkt att vara en plats för dagliga garanterade uppdateringar så vill jag ha en plats där jag kan få utlopp för mitt skrivande när jag känner för det.

Pausat.com är min högst personliga blogg. Det ni kommer läsa här är mina spridda tankar om framförallt spel. Om andra nördsidor av mig känner att lufta åsikter kommer jag tillåta det med. Först och främst kommer dock bloggen hushålla mina tankar om dator- och TV-spel ur allt från speldesignmässiga till kulturella och branschrelaterade perspektiv. Jag skall försöka blanda korta och längre texter så gott jag kan men det får helt enkelt bli som det blir. I överlag tycker jag om att zooma in på specifika aspekter av spel men det är inte omöjligt att jag även passar på att ge mitt helhetsintryck av något jag spelar för stunden.

Om något i mitt liv i den verkliga världen är värt att berättas om eftersom det är relaterat till min nördiga livsstil kommer jag även göra detta. Det är min blogg, för mina intressen och jag hoppas ni kan finna något intressant här.

Jag har valt att dela upp bloggen i en modern och gammal avdelning. Den moderna lyfter fram aktuella spel och händelser medan den gamla kommer fokusera sig på spelrelaterade minnen, analys och funderingar kring gamla spel. Jag har även beslutat att låta Pausat.com publicera utvalda artiklar och krönikor som jag skrivit under mina tolv år i branschen. Dels för det är kul att spara dem men även för att få chansen att studera deras innehåll i retrospekt för att se hur man tänkte förr och hur man utvecklats som skribent och tänkare. Varje gång en retroskrift läggs upp kommer det nämligen göras tillsammans med en ackompanjerad reflektion.

Jag har även ambitionen att leka med tankar och diskussioner i ljud- och videoform men det är för stunden bara en önskan snarare än något konkret.

Jag älskar konversation om allt möjligt så jag hoppas mina funderingar kan ge upphov till lite intressant och givande diskussion. Kommentarfältet är din vän. Använd det.

Såvida jag inte redan övertygat dig att bokmärka hemsidan så tycker jag du skall följa mig på Twitter. Det är det bästa sättet att följa mina sporadiska tankar och bli underrättad om när den här bloggen erhåller nytt innehåll.

Välkommen till mitt nya hem på nätet. Välkommen till Pausat.com.

2 reaktioner till “Om Pausat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s