Välkommen till Pausat!

Efter åtskilliga försök att ha en egen blogg genom åren är det äntligen dags att försöka göra ett genuint helhjärtat försök. Det var helt enkelt så gott som omöjligt samtidigt som jag var högaktiv med hemsidan GAMEcore.se som jag drivit i tio år.

Detta är första gången på tolv år som jag inte behöver agera redaktör och kontrollera andras innehåll utan nu jag behöver bara tänka på mitt eget skrivande. Exakt hur det kommer ta form på Pausat.com får vi se.

Mitt mål är att bloggen skall agera som en samlingspunkt för gammalt och nytt material som jag skrivit och kommer skriva. Jag publicerar även frilansat innehåll i bloggen efter att det redan legat online på den publikation som jag frilansat för. Man kan säga att jag vill försöka arkivera mitt eget innehåll, skapa en plats där jag slipper att leta upp och sortera fram innehåll som är specifikt mitt eget.

Det var kortfattat om denna nya blogg. Vill ni veta mer om vem jag är så klickar ni HÄR och om ni istället vill veta mer detaljer om bloggens syfte klickar ni HÄR.

Följ mig gärna på Twitter där jag heter @Dogma_ och om du driver en publikation och är intresserad av mitt skrivande så hör av dig via ett tweet! Jag är alltid intresserad av uppdrag eller att synas mer och introducera en större publik för mina tankar och texter.

Välkommen till Pausat.com. Bloggen där vi tar oss tid att stanna upp, tänka, reflektera och sen förhoppningsvis föra intressant diskussion om spel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s