Pixel K.A.F.E i bilder

I Malmö har det nyss öppnats en ny restaurang och café och det är något som borde falla alla spelare och nördar i smaken. Det heter Pixel K.A.F.E och är en av få helgedomar i Malmö och till och med Skåne där du kan resa bak i tiden och testa allt från arkad- och flipperspel samtidigt som du njuter av maten där.

För en person som kommer från området där restaurangen nu står känns det trevligt att det för en gångs skull inte bara är ett hak, gatukök eller korvmoj. Ägaren Andreas Halonen har både gjort något alldeles speciellt med inredning som ni kan se på dessa foton men även maten är av hög klass. Inga enorma lager, Inget djupfryst, inget upptinat utan färska råvaror. Prislappen blir också därefter men här betalar man för kvalitet och atmosfär framför allt annat. Det finns även luncherbjudande varje dag då priset lägger sig på samma nivå som vilken lunch som helst.

God  och spännande mat (vegetariska alternativ), allt i spelens tecken. Bor du i Malmö eller i omnejden bör du absolut besöka Pixel K.A.F.E. som du finner på Eriksfältsgatan 30.

Besök deras hemsida här.

2 reaktioner till “Pixel K.A.F.E i bilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s