Tryck på start

Vad är det sista man skall göra när man precis startat en ny blogg som man önskar skall få en läsarkrets? Att sluta uppdatera den. Det var dock vad som hände eftersom jag blev upptagen med att medverka och arrangera spelträffen Power up 2013.Vid sidan av skrivandet och att försöka leva ett drägligt liv har jag under tio år även varit aktiv i spelförening Terebi Ge-mu här nere i Malmö som ser det som sin uppgift att lyfta spelkulturen som helhet men framförallt göra digitalt spelande till en social företeelse. Ett av de sätten är att anordna stora events några gånger per år varav Power up, sommarträffen, är den äldsta av dessa traditionella event.

Det kräver dock ork och tid och då får något stryka på foten, i detta fallet blev det Pausat.

Men nu är jag tillbaka och jag tänkte i mitt nästa inlägg dela med mig av min Power up-upplevelse i bildform då jag var ruskigt aktiv fotograf i år.

Pausat är inte övetgett. Bloggen var bara, ironiskt nog, satt på paus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s